Uw bruiloft daar bent u waarschijnlijk al heel lang mee bezig, een gastenlijst, een datum, een locatie, trouwjurk, trouw auto enz. Er komt al zoveel op u af en vaak komt de decoratie als laatste aan bod. Wij willen u dan hierbij zoveel mogelijk uit handen nemen. Uw receptie en feest locatie is waar heel veel van uw gasten het nog lang over zullen hebben. De meeste van hen zullen op deze locatie de meeste tijd doorbrengen.

U wilt een adembenemend entree en een ware wauw factor in uw zaal.

Of u aan het strand, in het bos, in een zalencomplex, een landgoed of in uw achtertuin uw trouwfeest viert het moet altijd die uitstraling hebben die u wilt, het is tenslotte uw grote dag. Wij denken met U mee en zullen veelal een locatie vooronderzoek uitvoeren. Hierdoor kunnen wij uw wensen optimaal afstemmen met de mogelijkheden aldaar, Veelal kunnen wij ideeën en creaties aanvoeren waar u nog niet aan heeft gedacht of die aan uw aandacht zijn ontschoten.

Met onze ontwerp tools kunt u alvast een indruk creëren qua kleuren en vormen. Vanuit deze basis zullen wij u optimaal begeleiden naar het eind product dat u graag wilt zien op uw trouwfeest. Naast de ballonnen decoratie vullen wij uw feestlocatie aan met lopers in diverse kleuren, luxe afzetpaaltjes met koorden in diverse kleuren, videozuil, stoelhoezen met bijpassende tafelkleden zelfs ontvangst lakeien behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust een kijkje in onze galerij en overtuig uzelf aan de hand van onze referenties en foto’s.

Wij zien graag uw email tegemoet of neem per telefoon contact met ons op.